Els eixams de meduses i la salut del mar - Josep M. Gili (Universitat Autònoma de Barcelona, 2007)
Com cada any, també aquest estiu han aparegut meduses a les nostres platges. Un fe-nomen que anys enrere es produïa de tant en tant ara s'ha tornat molt més freqüent. La seva convivència amb els banyistes ja s'ha fet habitual, però no deixa de resultar proble-màtica i causa de molts disgustos. Hi ha alguna solució?