Підготовка майбутнього сучасного вчителя початкових класів засобами краєзнавчого музею - Любов Продан (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Продан Л. А. Підготовка майбутнього сучасного вчителя початкових класів засобами краєзнавчого музею. У статті йдеться про шляхи успішної професійної підготовки вчителів початкових класів засобами краєзнавчого музею. Охарактеризовано види роботи у краєзнавчому музеї ВНЗ, які використовуються викладачами під час роботи зі студентами. З'ясовано значення краєзнавчого музею у формуванні особистості вчителя. Досліджено, які завдання пробуджують у студентів інтерес до краєзнавчої роботи, розвивають у них дослідницькі навички, ініціативу та творчість.