EduglobalSTEM i l'ecofeminisme: una mirada crítica i amigable des de l'activisme a les seves activitats - Noa Cando (Universitat Autònoma de Barcelona, 2020)
En aquest aticle es pretén explicitar els mútliples paral·lelismes observats entre el grup de treball EduglobalSTEM i les pràctiques transformadores que es duen a terme des d'espais activistes propers a l'ecofeminisme. En concret, s'analitzaran, amb el rol d'observadora-participant, diverses activitats relacionades amb l'EEE19 (Escola d'Estiu EduglobalSTEM 2019). A partir d'aquesta anàlisi, es proposen una sèrie de preguntes orientadores dirigides a persones que vulguin posar en pràctica aquests principis en els seus entorns d'aprenentatge.