Estudi comparatiu de l'ús de la partícula "as" en anglès literari i tècnic - Asuncion Jaime-Pastor; Cristina Pérez-Guillot (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2016)
Junt amb els continguts conceptuals, els estudiants d'enginyeria han d'identificar i interpretar determinats elements discursius que caracteritzen el llenguatge científic. Entre els elements multifuncionals més freqüents en la llengua anglesa la partícula as pot exercir diferents funcions gramaticals, sintàctiques i retòriques. En el present treball analitzem els diferents usos de la partícula as en anglès tècnic i general basant-nos en l'anàlisi d'un corpus d'aproximadament 15.000 paraules per a cada gènere. Els resultats de l'anàlisi ens han permès establir les diferències de funcionament de la partícula as en els dos gèneres per a desenvolupar estratègies de lectura eficaces, fonamentalment en l'ensenyament d'anglès per a finalitats especifiques.