Мотивація як компонент готовності майбутніх учителів початкових класів до роботи з фізичного виховання школярів - Анна Степанко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті подано результати анкетування студентів факультету підготовки вчителів початкових класів щодо визначення мотивів, які переважають під час вибору професії вчителя початкових класів, зокрема у його роботі з фізичного виховання.