Informacja o V. Miedzynarodową Konferencję Naukową «SPORT REKREACYJNY, ZDROWIE, JAKOŚČ ŻYCIA» - Svitlana Indyka (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2019)
Informacja o V. Miedzynarodową Konferencję Naukową  «SPORT REKREACYJNY, ZDROWIE, JAKOŚČ ŻYCIA»