СТАН ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ СФЕРИ ТУРИЗМУ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ЕКСКУРСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Svitlana Litovka-Demenina (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2018)
Стаття присвячена аналізу результатів експериментальної роботи етапу дослідження перевірки готовності майбутніх фахівців сфери туризму до екскурсійної діяльності. Визначено діагностичний інструментарій ефективності сформованості готовності майбутніх фахівців сфери туризму до екскурсійної діяльності в процесі професійної підготовки: критерії, показники та рівні. Означено методику формувального етапу через впровадження спецкурсу «Організація екскурсійної діяльності» в експериментальних групах. Ключові слова: майбутні фахівці сфери туризму, констатувальний експеримент,  готовність, експериментальна група, контрольна група