El professor com a avaluador d'aprenentatges: una experiència - María Isabel Cal Bouzada; María Victoria Verdugo (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2009)
L'objectiu d'aquest article és presentar una experiència d'innovació docent que s'ha portat a terme en la Universitat de Vigo. Amb motiu del canvi de metodologia docent que s'exigeix amb la imminent implantació del EEES, s'ha pretès, en la mesura que siga possible, crear un entorn d'aprenentatge on els alumnes se sentires còmodes i tranquils i, s'implicaren de forma activa en el seu procés d'aprenentatge. Al canviar el rol de l'alumne era necessari canviar, també, el rol del professor, que passa a ser avaluador no només de coneixements, sinó també de destreses i capacitats que són, en última instància, les que li van a permetre sobreviure en el món professional.