Recerca a Secundària - Jordi Domènech Lizcano (Universitat Autònoma de Barcelona, 2008)
Al descobrir que ens ho podíem passar bé investigant, vàrem impulsar la creació, ara fa nou anys, de MAGMA, una associació juvenil que té com a prioritat difondre la recerca entre els joves.