Фізкультурно-оздоровчі заходи для вдосконалення фізичного стану учнів молодшого шкільного віку - Володимир Санюк (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Проаналізовано стан фізичної підготовленості учнів молодшого шкільного віку смт Шацьк Волинської області. Виявлено позитивний вплив засобів фізкультурно-оздоровчої роботи на фізичні якості дітей.