La història en l'ensenyament de les ciències. Activitats entorn al "pes de l'aire" en el seu context històric - Pere Grapí i Vilumara (Universitat Autònoma de Barcelona, 2007)
L'ús de la història de la ciència i de tècnica en l'ensenyament de les ciències és una as-signatura pendent del currículum de les ciències a secundària. Aquest article pot servir per posar de manifest com les TIC educatives poden facilitar l'elaboració d'activitats per im-pulsar la presència de la història en l'ensenyament de les ciències.