Система змагань з оздоровчою спрямованістю (на прикладі боксу та інших єдиноборств) - Валерій Вихор (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
Стаття присвячена вивченню розробки системи змагань з оздоровчою спрямованістю на прикладі боксу та інших видів єдиноборств. Основною метою зазначених змагань є пропагування здорового способу життя та боротьба зі шкідливими звичками.