رابطۀ بین سرسختی ذهنی و آمادگی جسمانی در دانشجویان دختر (Sport Sciences Research Institute, 2012)
امروزه، عملکرد مطلوب ورزشکاران حاصل ترکیب عوامل مختلف شامل آمادگی جسمانی و روانی است. هدف از اجرای تحقیق حاضر تعیین ارتباط بین سرسختی ذهنی و آمادگی جسمانی و همچنین تعیین پیش‌بین‌های سرسختی ذهنی است. برای دست‌یابی به هدف مذکور، 85 دانشجوی دختر با میانگین سنی 52/2 ± 14/20 در این تحقیق شرکت و بهمنظور سنجش سه خردهمقیاس اطمینان، ثبات و کنترل پرسشنامۀ سرسختی ذهنی ورزشی (شیرد، گلبی و ون ورش، 2009) را تکمیل کردند. برای سنجش آمادگی جسمانی دانشجویان از آزمون‌های دراز و نشست، پرش عمودی (سارجنت)، کشش از بارفیکس، دو رفت و برگشت 9×4 متر، دو 1600 متر و آزمون انعطافپذیری ولز استفاده شد. یافته‌های آزمون تحلیل واریانس در اندازه‌گیری‌های مکرر نشان میدهد بین سه خردهمقیاس اطمینان، ثبات و کنترل تفاوت معنیداری وجود ندارد (05/0p>). یافته‌های آزمون همبستگی پیرسون نیز نشان میدهد بین استقامت عضلات کمربند شانه، توان عضلات پاها، استقامت هوازی، آمادگی جسمانی کلی و خردهمقیاس اطمینان ارتباط معنیداری وجود دارد. همچنین، همبستگی بین استقامت هوازی و خردهمقیاس کنترل معنیدار است (05/0p≤)، اما بین نمرۀ کل سرسختی ذهنی و هیچکدام از شاخصهای آمادگی جسمانی ارتباط معنیداری یافت نشد (05/0