Проблема підготовки майбутніх учителів до використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках математики в 5-6 класах - Станіслав Олександрович Бурчак; Ольга Володимирівна П'ятниця (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Бурчак С. О., П'ятниця О. В. Проблема підготовки майбутніх учителів до використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках математики в 5-6 класах. Стаття присвячена проблемі підготовки майбутніх учителів до використання інформаційно-комунікаційних технологій у процесі викладання математики в 5-6 класах. У статті запропоновано систему та методичне забезпечення поетапного процесу підготовки майбутніх учителів математики щодо застосування ІКТ у навчальному процесі.