ПРОГРАМНА ПІДТРИМКА ФОРМУВАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ПЛАНІВ СТУДЕНТІВ ЗА СТРУКТУРНО-ЛОГІЧНОЮ СХЕМОЮ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ З ДИСЦИПЛІНАМИ ВІЛЬНОГО ВИБОРУ - O.H. Baibuz; N.Ye. Szegeda (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2022)
Обґрунтовано впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу у ВНЗ. З'ясовано доцільність формування індивідуального навчального плану на основі варіативних кредитних модулів програми підготовки за спеціальністю. Розроблено програмний комплекс індивідуального навчального плану, що відповідає статусу кредитного модуля. Запропоновано структурно-логічну схему, що відображає встановлення зв'язків між дисциплінами, контролює їх логічну послідовність відповідно до СЛС програми підготовки за напрямом.