تأثیر بازی‌های رایانه‌ای و بومی - محلی بر هماهنگی چشم و دست کودکان 7 تا 10 ساله (Sport Sciences Research Institute, 2014)
هدف از این تحقیق، بررسی تأثیر بازیهای رایانهای و بومی - محلی بر هماهنگی چشم و دست کودکان 7 تا 10 ساله بود. برای این منظور،60 نفر از دانشآموزان سنین ابتدایی با روش نمونه‌گیری در دسترس انتخاب شدند. آزمودنیها بعد از پر کردن پرسش‌نامهی اطلاعات شخصی به سه گروه 20 نفری، دو گروه تجربی و یک گروه کنترل تقسیم شدند. از همه‌ی افراد با استفاده از آزمون پیشرفته‌ی ماریان فراستیگ به‌منظور ارزیابی اولیه‌ی هماهنگی چشم و دست آزمودنیها، پیش‌آزمون به‌عمل آمد. افرادگروههای تجربی به‌مدت 6 هفته، هفتهای سه جلسهی 45 دقیقه‌ای به انجام بازیهای منتخب پرداختند. یک گروه تجربی بازیهای منتخب رایانهای و گروه تجربی دیگر به بازیهای بومی - محلی پرداختند. در پایان جلسات تمرین، پسآزمون گرفته شد. یافتهها با استفاده از تحلیل واریانس یک‌سویهمورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و نتایج نشان داد که اثر بازیهای رایانهای و بازیهای بومی و محلی بر هماهنگی چشم و دست کودکان معنادار است(P=0.001) ، ولی بین هماهنگی چشم و دست گروههای تجربیاختلاف معنیداری وجود نداشت           (P=0.116). بنابراین به‌نظر میرسد که علی‌رغم برخی نظرات که بازیهای رایانهای را دارای آثار سوء      میدانند، استفادهی درست از آن در بهبود رشد کودکان مؤثر است و همچنین بازی های بومی - محلی می تواند در هماهنگی چشم و دست کودکان مفید واقع شود.