REALIZAREA CONTINUITĂȚII ÎNTRE CICLURILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT SUPERIOR ÎN STAGIILE DE PRACTICĂ - Tatiana REPIDA (Moldova State University, 2020)
În articol este abordată problema privind stagiile de practică din perspectiva asigurării continuității între ciclurile de învățământ superior. Totodată, sunt identificate unele strategii de eficientizare a acestui proces.   ACHIEVING CONTINUITY BETWEEN HIGHER EDUCATION CYCLES IN INTERNSHIP STAGES The article addresses the problem of internships from the perspective of ensuring continuity between higher education cycles. At the same time, some strategies to streamline this process are identified.