Форми організації навчання для формування компетентностей з програмування - Ірина Мінтій (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Мінтій І. С. Форми організації навчання для формування компетентностей з програмування. У статті розглянуто загальні форми організації навчання (фронтальні, групові, парні й індивідуальні) та певні види занять (лекція, лабораторна робота, консультація) для формування в майбутніх учителів інформатики компетентностей з програмування на прикладі модуля «Вступ до програмування» шкільного курсу інформатики.