ІМУНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗВИЧНОГО НЕВИНОШУВАННЯ ВАГІТНОСТІ ПРИ ІСТМІКО-ЦЕРВІКАЛЬНІЙ НЕДОСТАТНОСТІ - M. O. Scherbina; I. S. Boroday; Muavia Salem Naser Al-Maradat (Bukovynian State Medical University, 2015)
Стаття присвячена проблемі звичного невиношування вагітності. Надані результати дослідження щодо особливостей імунологічного статуса у жінокі з даною патологією. Обговорюються перспективні напрямки удосконалення терапії звичного невиношування вагітності з метою зниження репродуктивних втрат.