A Five Site Clostridium Perfringens Food-Borne Outbreak: A Retrospective Cohort Study / Izbruh Okužb S Clostridium Perfringens, Prenesenih S Hrano, Na Petih Lokacijah: Retrospektivna Kohortna Raziskava - Fafangel Mario; Učakar Veronika; Vudrag Marko; Berce Ingrid; Kraigher Alenka (Sciendo, 2015)
Uvod. V maju 2012 smo preiskovali izbruh okužb s Clostridium perfringens, prenesenih s hrano, v katerega so bile vpletene ena kuhinja in pet lokaciji s 477 izpostavljenimi osebami.