МЕЖДИСЦИПЛИНАРНЫЙ ПОДХОД КАК ОСНОВА ФОРМИРОВАНИЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНЫХ КОМПЕТЕНЦИЙ У СТУДЕНТОВ ФАКУЛЬТЕТА КИНЕТОТЕРАПИИ НА ПРИМЕРЕ ИЗУЧЕНИЯ МЕТОДОВ ОЦЕНКИ И РЕМЕЖДИСЦИПЛИНАРНЫЙ ПОДХОД КАК ОСНОВА ФОРМИРОВАНИЯ ПРОФЕССИОНАЛЬНЫХ КОАБИЛИТАЦИИ НАРУШЕНИЙ ХОДЬБЫ - USM ADMIN (Moldova State University, 2017)
ABORDAREA INTERDISCIPLINARĂ CA BAZĂ ÎN FORMAREA COMPETENŢELOR PROFESIONALE LA STUDENŢII FACULTĂŢII DE KINETOTERAPIE PE EXEMPLUL STUDIERII METODELOR DE APRECIERE ŞI REABILITARE A DEREGLĂRII MERSULUI În articol este analizat procesul de formare a competenţelor profesionale la studenţii Facultăţii de Kinetoterapie a USEFS din Moldova. Este utilizată abordarea interdisciplinară în baza exemplului de studiere a metodelor de apreciere a dereglării mersului şi reabilitării lui, fapt ce asigură formarea competenţelor profesionale la nivel teoretic, aplicativ şi integrat. Cuvinte-cheie: competenţe profesionale, instruire, legături interdisciplinare, kinetoterapie, reabilitare, mers, metode de apreciere a mersului.