Професійна компетентність викладача вищого навчального закладу - М. Р. Скоробогатова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Скоробогатова М. Р. Професійна компетентність викладача вищого навчального закладу. Сучасному викладачеві вищого навчального закладу недостатньо мати лише знання в певній предметній галузі, навіть на вищому рівні. Для формування професійної компетентності необхідним є постійне самовдосконалення й саморозвиток. Застосування компетентністного підходу дозволить здійснити розроблення методології професійного становлення викладачів вищих навчальних закладів і критеріїв оцінки якості їхньої підготовки.