Вербальні чинники успішного веб-курсу - Ольга Вячеславівна Дубцова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Дубцова О. В. Вербальні чинники успішного веб-курсу. Стаття присвячена розкриттю впливу вербальних чинників на сприйняття інформації у процесі навчання. У роботі обґрунтовано доцільність врахування вербальних чинників під час створення веб-курсу як елементів, що відіграють провідну роль у сприйнятті та опануванні навчального матеріалу. Надано загальні рекомендації, які слід враховувати у процесі підготовки веб-курсу, зокрема окреслено особливості створення веб-курсу з іноземної мови.