Принципи тренінгової роботи в системі формування професійної компетентності майбутнього вчителя - О. Б. Лоштун (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Лоштун О. Б. Принципи тренінгової роботи в системі формування професійної компетентності майбутнього вчителя. Статтю присвячено розв'язанню проблеми використанню тренінгу у професійній підготовці майбутніх учителів. Автором проаналізовано стан проблеми у психолого-педагогічній літературі та визначено принципи реалізації тренінгових занять у вищій школі.