Актуальні питання політехнічної підготовки вчителів трудового навчання - Ю. В. Недашковський; О. І. Кучма (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Недашковський Ю. В., Кучма О. І. Актуальні питання політехнічної підготовки вчителів трудового навчання. Розкрито деякі аспекти політехнічної підготовки вчителів трудового навчання в частині використання міжпредметних зв'язків і комп'ютерних технологій.