Аналіз просторових характеристик гребкових рухів, які застосовуються в синхронному плаванні - Марія Гордєєва (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті представлений аналіз просторових характеристик під час виконання різних видів "стандартного" гребкового руху, який застосовується в елементах фігур обов'язкової програми в синхронному плаванні.