Концептуальна модель здійснення наукового дослідження студентами вищого навчального закладу - Наталя Вадимівна Кулєшова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Кулєшова Н. В. Концептуальна модель здійснення наукового дослідження студентами вищого навчального закладу. У статті розроблено концептуальну модель, що дозволяє системно підходити до проведення наукових досліджень студентами вищого навчального закладу. На базі моделі сформульовано основні дослідницькі компетентності, яких набуває студент під час проведення наукового дослідження.