Дослідження проблеми застосування засобів фітнесу у формуванні спеціальних рухових навичок у майбутніх учителів фізичної культури - Аліса Твеліна (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У зв'язку із характерними змінами у сфері професійної підготовки фахівця з фізичної культури, що відбуваються сьогодні, соціальна практика вимагає підвищення якості підготовки педагогів із фізичної культури. У статті на основі аналізу проведеного анкетного дослідження наведено відомості щодо наявних прогалин у підготовці фахівців із фізичної культури й можливостей їх подолання.