Історичні аспекти розвитку лижного спортивного туризму на Волині - Володимир Михалевський (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті розглянуто процес розвитку лижного спортивного туризму у Волинській області. Аналізуючи історію фактів, подій, спортивних досягнень, автор пропонує інтенсифікувати навчально-тренувальний процес на базах Карпатського регіону та збільшити кількість змагань із лижного туризму.