Smysl má bránit jakékoliv vzdělávací obsahy - Petr Urbánek (Charles University, 2017)
Reakce na diskusní příspěvek Zuzany Daniškové: Má význam brániť "neproduktívne" vzdelávacie obsahy v dnešných časoch?