Підготовка педагогів до використання елементів народної математики в роботі з дітьми старшого дошкільного віку - Ганна Кіт; Ірина Гриндій (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
До загальної народної скарбниці належить народна математика. В даній статті висвітлена підготовка педагогів до використання елементів народної математики, ознайомлення з народними мірами вимірювання, формування математичних понять засобами усної народної творчості (народні загадки, прислів'я та приказки) в роботі з дітьми старшого дошкільного віку.