Què està passant amb els isards? - Ignasi Marco; Santiago Lavín (Universitat Autònoma de Barcelona, 2007)
Des de fa alguns anys els isards del nostre país estan patint una greu epidèmia que ha reduït notablement la seva població. Què està passant?