Interdisciplinarietat ciències/matemàtiques a través de les mides a la natura - Víctor López Simó (Universitat Autònoma de Barcelona, 2011)
L'experiència didàctica que es presenta en aquest article ha estat dissenyada per treballar la interdisciplinarietat entre les ciències i les matemàtiques en la formació inicial del professorat. $a S'ha dut a terme amb alumnes de la diplomatura d'Educació Primària l'any 2009. L'article comença presentant les lleis d'escala, ja que aquestes seran el model que l'alumne haurà de construir al llarg de la seqüència. Més endavant, s'exposen alguns dels aspectes generals de la seqüència didàctica i l'enfocament que se li ha donat a la interdisciplinarietat entre ciències i matemàtiques. Finalment es presenten algunes de les activitats més rellevants dutes a terme.