مطالعه کیفی: شناسایی مولفه های دانشگاه کارآفرین - معصومه صفریان ناوخی; عادل زاهد بابلان; مهدی معینی کیا; علی رضایی شریف (Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, 2019)
مأموریت دانشگاهها در بستر زمان، همگام با تحولات و دگرگونی های جهانی و در راستای هدف پاسخگویی به نیازهای اقتضایی جوامع، دچار تحول شده و به سوی مشارکت در پارادایم کارآفرینانه درحال حرکت است، الگوی علمی این پژوهش براساس مصاحبه کیفی صورت گرفته با روسای دانشگاهها و نخبگان دانشگاهی و روش نمونه‌گیری به دو صورت هدفمند و  گلوله‌ی برفی می‌باشد و در نهایت با مراجعه به خبرگان، 22 مصاحبه کیفی صورت گرفت و با استفاده از تکنیک گرندد تئوری به شناسایی مولفه های دانشگاه کارافرین در دانشگاه پیام نور پرداخته شد ضرورت هر یک از مولفه های مدل استخراج شده برای شناسایی مولفه های دانشگاه کارافرین بررسی گردیده، پژوهش با روش کدگذاری در سه مرحله باز، محوری و انتخابی تحلیل شد. یافتهها بیانگر 2 کد اصلی استخراج و کدها در 9 محور گروهبندی شدهاند. نتایج پژوهش نشان میدهد که مقوله های شناسایی شده که بیشترین تاثیر را در ایجاد دانشگاه کارافرین دارد به ترتیب:عوامل درونی (کیفیت خدمات-منابع مالی-توانمند ی-ساختار سازمانی-فرهنگ سازمانی-سیاستهای آموزشی و پژوهشی- مدیریت و رهبری)  عوامل بیرونی(عوامل زمینه ای ملی و منطقه ای- عوامل بین المللی) می باشد.   واژگان کلیدی: