Науково-дослідницька робота студентів педагогічного коледжу як один зі стратегічних напрямів фахової підготовки майбутнього вчителя фізичної культури - Наталія Денисенко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті з'ясовано ставлення майбутніх учителів фізичної культури до науково-дослідницької роботи