Skiing with cerebral palsied children experiences in Switzerland - Elsbeth Kong (AOSIS, 1979)
Ondervindings met ski vir serebraal verlamde kinders in Switserland word beskryf. Probleme wat kinders met spesifieke gebreke ondervind, word beklemtoon, asook die oplossing wat aan die lig gekom het. Ontspanning is die belangrikste aspek en vordering en prestasies word aangehaal.