Многоликий ритм - Валерий Косяк (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Осмислюється ритм як універсальний і всюдисущий полііпостасний феномен мікро- і макросвіту в диверсивності його сутнісних проявів. Показано, що вся людська життєдіяльність - від функціонування організму до історії людства - сповнена найрізноманітнішими ритмами.