2011 Yılında Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Tamamlanan Tezler Bibliyografyası - İsmail Güleç; Neslihan Akar (Sakarya University, 2013)
Akademik çalışmalar makaleler, tezler, kitaplarla somutlaşır. Araştırmacılar problem durumunun belirlenmesinden, sonuç kısmına ulaşana değin kendilerinden önce yapılmış çalışmalardan yararlanırlar. Araştırmacılara yardımcı olmak için, çalışmamızda Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsüne bağlı olarak hazırlanmış tezleri alfabetik sıralamayı esas alarak önce yazar soyadına, sonra tez ismine göre sıraladık, anahtar kelime-yazar dizini, danışman-yazar dizini ve bilim dalı-yazar dizini ekledik. Yaptığımız çalışmanın amacı, araştırmacılara bilgiye ve kaynağa ulaşmalarında bir nebze de olsa yardımcı olmak, kolaylık sağlamaktır.