Buscant materials adients per insonoritzar un local per fer-hi música - Miquel Expósito Pérez; Irene Miquel Plana (Universitat Autònoma de Barcelona, 2009)
Es presenta un treball de recerca en el qual s'han estudiat diferents materials de construcció per tal d'analitzar quin és el que millor atenua el so. El treball experimental s'ha basat en la construcció d'un conjunt de capses, folrades amb diferents materials que reprodueixen un local on s'assaja amb un instrument musical, i en la mesura del nivell d'intensitat sonora emès per una font sonora tant a l'interior com a l'exterior de les capses.