Kitap İncelemesi: Türkçe Öğretiminde Aktif Öğrenme Uygulamaları (Dinleme Becerisi) - Eda Tekin (Sakarya University, 2015)
Aytan, T. ve Güney, N. (2012). Türkçe Öğretiminde Aktif Öğrenme Uygulamaları (Dinleme Becerisi). Ankara: Nobel Yayınları.