Індивідуально доступні моделі результатів вияву спритності для дітей 7-9 років із різними рівнями фізичного здоров'я - Ірина Тюх (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті розглядаються питання моделювання результатів вияву спритності школярів 7-9 років за допомогою регресійних рівнянь. Використання ряду методів математичної статистики дозволило вивчити структуру фізичного стану школярів та включити до моделей такі показники (змінні), що дають змогу вплинути на рівень розвитку рухових якостей у процесі фізичного виховання.