Contextes comunicatius d'aprenentatge en l'era digital - Cristina Iglesias Santomé; Juana Torres Soto (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2011)
Breve reseña critica sobre la obra New Literacies: Everyday Practices and Classroom Learning (2nd Edition) de Lankshear & Knobel