MODIFICĂRI ECO-MORFOLOGICE ALE ORGANELOR INTERNE LA SUBIECȚII CU AFECȚIUNI ALE GLANDEI TIROIDE POST-COVID-19 - Anghela CEBOTARI (Academy of Sciences of Moldova, 2022)
COVID-19 este o boală serioasă și agresivă care afectează toate sistemele organismului uman manifestându-se prin diferite complicații, majoritatea de durată (glanda tiroidă, plămânii, ficatul, rinichii, colecistul, sistemul nervos, sistemul organelor genitale, sistemul osos etc.). Pacienții necesită o investigație complexă cu analiza minuțioasă a tuturor investigațiilor efectuate pentru a aplica un tratament mai efectiv, diminuând complicațiile postcovid.