Розвиток моральності майбутніх учителів початкових класів як невід'ємний елемент виховної роботи - Надія Головачук (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті розглядається змістове наповнення моральності та загальні засади її формування у майбутніх учителів початкових класів