Inspira 2 2018 - Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2018)
Dette er en fulltekst av tidsskriftet Inspira nummer 2, 2018. Merk at tidsskriftet publiseres av Cappelen Damm Akademisk fra og med 15. januar 2021. Tidsskriftet ble godkjent som vitenskapelig publiseringskanal i november 2018. Innhold Leder: Therese og Paula Hvordan ivareta pårørende ved organdonasjon?: Hege Ruud Kristiansen, Anette Markussen, Anne-Mette Nygaard, Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen Optimal bruk av trygg kirurgi sjekkliste?: Pernille Nordli, Silje Victoria Bakkenget, Ann-Chatrin Leonardsen Til minne om Are J. Stegane: Bente Lüdemann EEG - anestesiens glemte primærparameter?: Anders Aasheim Slik kan sykepleiere forebygge lungekomplikasjoner: Elin Riis, Hege Jorde Intensivsykepleiere kan forebygge PTSD: Martine Mathisen, Anne-Mette Nygaard Ann-Chatrin Linqvist Leonardsen Aktivitetskalender juni 2018 ALNSF - nytt NSFLIS - nytt