مقایسه یادگیری سازمانی درباشگاه های ورزشی براساس ایزو9000 - زهرا نوری; محمد سلطان حسینی; مسعود نادریان جهرمی (Sport Sciences Research Institute, 2015)
هدف ازاین تحقیق، مقایسه میزان یادگیری سازمانی در باشگاه های ورزشی شهر اصفهان براساس استاندارد ایزو 9000 بود. روش پژوهش توصیفی پیمایشی بود که به صورت میدانی انجام شد. جامعه آماری، شامل کلیه کارکنان چهار باشگاه ورزشی شهراصفهان - فولاد مبارکه سپاهان، ذوب آهن (دارای گواهینامه استاندارد ایزو 9000) و فولاد ماهان، گیتی پسند (فاقد گواهینامه استاندارد ایزو 9000) بودند که از بین آن ها 159 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. یافته¬ها نشان دادند که بین میزان یادگیری سازمانی در باشگاه های ورزشی دارا و فاقد ایزو 9000 تفاوت معنا¬داری وجود دارد .میزان یادگیری سازمانی باشگاه¬های ورزشی دارای ایزو 9000، بیشتر از باشگاه¬های ورزشی فاقد ایزو 9000 است. نتایج پژوهش حاکی از آن است که در باشگاه¬های ورزشی دارای ایزو، توجه بیشتری به مباحث یادگیری و حمایت از تفکرات جدید و خلاقانه شده است.