مدل‌سازی عوامل مؤثر در پذیرش گوشی هوشمند در زمینة خدمات ورزشی - نگار صالحی مبارکه; شهرام علم; سیده ناهید شتاب بوشهری; مهدی ضرغامی (Sport Sciences Research Institute, 2020)
هدف از انجام پژوهش حاضر، مدل‌سازی عوامل مؤثر در قصد استفاده و نیز استفادة واقعی از گوشی هوشمند برای دسترسی به خدمات ورزشی بود. روش پژوهش، توصیفی-پیمایشی بود. اساتید مدیریت ورزشی کشور و دانشجویان مقطع کارشناسی رشتة تربیتبدنی و علوم ورزشی دانشگاه‌های آزاد استان خوزستان که حدود 1000 نفر بودند، جامعة آماری پژوهش را تشکیل دادند. نمونة آماری در بخش اول (تعداد = 24) به شیوة هدفمند و گلوله‌برفی و در بخش دوم (تعداد = 660) به شیوة تصادفی انتخاب شد. در جمعآوری دادهها از پرسشنامة پژوهشگرساخته استفاده شد. اعتبار پرسشنامه با روش روایی سازه و پایایی آن با محاسبة ضریب آلفای کرونباخ تأیید شد که این ضریب در تمامی ابعاد بیشتر از 7/0 بهدست آمد. براساس یافتهها، 7/65 درصد از واریانس قصد استفاده بهوسیلة متغیرهای مستقل بعد ادراکی، فناورانه، فردی، ورزشی و اجتماعی تبیین شد. بعد فناورانه و ادراکی بیشترین و بعد اجتماعی کمترین ضریب اثر را در مدل نشان دادند. بهطورکلی، پذیرش گوشی هوشمند در زمینة ورزش پدیدهای چندبعدی است که توجه به آن میتواند به ارائه‌دهندگان خدمات ورزشی در جلب رضایت و وفاداری مشتریان کمک کند.