Специфіка професійної підготовки вчителя хореографії у педагогічному ВНЗ - Olena Yefimchuk (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті досліджується специфіка професійної підготовки вчителя хореографії у педагогічному ВНЗ, розглядаються основи професійного становлення майбутніх хореографів засобами спеціальних дисциплін, та необхідні умови, за яких здійснюється ефективна професійна підготовка вчителя хореографії.