تدوین مضامین راهبردی المپیادهای ورزشی درون‌مدرسه‌ای استان اصفهان - رسول نظری (Sport Sciences Research Institute, 2017)
هدف این پژوهش تدوین مضامین راهبردی المپیادهای ورزشی درون‌مدرسه‌ای استان اصفهان در یک دورة زمانی پنج‌ساله بود. پژوهش از نظر هدف کاربردی بود. جامعة‌ آماری خبرگان المپیادهای ورزشی درون‌مدرسه‌ای بودند و با استفاده از دو روش نمونه‌گیری نظری و گلوله‌برفی تا رسیدن به اشباع نظری (80 نفر) نمونه‌گیری ادامه پیدا کرد. از ترکیبی از روش‌های کیفی و کمّیِ ضریب‌دهی و رتبه‌دهی برای گردآوری و تحلیل داده‌ها استفاده شد. ابزار پژوهش، پرسش‌نامة باز بود و برای جمع‌آوری اطلاعات از روش مصاحبه، نظر سنجی و جلسات شورای راهبردی استفاده شد. برای تجزیه‌وتحلیل اطلاعات مورد نیاز در بخش کمّی از ماتریس ارزیابی موقعیت و اقدام راهبردی (SPACE) و ماتریس برنامه‌ریزی راهبردی کمّی (QSPM) و در بخش کیفی از روش استقرای منطقی استفاده شد. یافته‌های پژوهش نشان داد که المپیادهای ورزشی درون‌مدرسه‌ای هشت هدف کلان دارند؛ ضمن اینکه راهبرد‌های المپیادهای ورزشی درون‌مدرسه‌ای بر اساس ماتریس ارزیابی موقعیت و اقدام راهبردی در موقعیت محافظه‌کارانه قرار گرفتند. ازاین‌رو هم‌افزایی و تعامل با سازمان‌های مرتبط با ورزش مدارس به‌عنوان استراتژی اولویت‌دار باید مد نظر قرار گیرد؛ بنابراین، مدیران با استفاده از برنامة تدوین‌شدة حاضر می‌توانند اهداف کلان ورزش را نشانه بروند و شرایط را به منظور تحقق چشم‌اندازِ در نظر گرفته‌شده فراهم آورند.