Створення нормативно-правової бази дошкільної освіти України - Н. С. Гарань (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Гарань Н. С. Створення нормативно-правової бази дошкільної освіти України (2000-2012 рр.) Стаття продовжує цикл публікацій автора, присвячених дослідженню розвитку системи дошкільної освіти України. Мету пропонованої статті автор убачає в тому, щоб презентувати питання нормативно-правового забезпечення дошкільної освіти України. Автор намагається у хронологічній послідовності розглянути етапи створення правової бази дошкільної освіти України упродовж 2000-2012 рр.